Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ημέρες Γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ 2023-2024

Ημέρες Γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ 2023-2024

Το ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ του Πανεπιστημίου Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και φέτος τη δράση «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» και καλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς να το επισκεφθούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και το τμήμα Γεωλογίας και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Τμήματος στο κοινωνικό σύνολο. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, προσκαλούμε και φέτος εκπαιδευτικούς και μαθητές της Περιφέρειας να επισκεφθούν το Τμήμα Γεωλογίας από 1 έως 19 Απριλίου 2024.

Στη διάθεσή σας βρίσκεται το επικαιροποιημένο φυλλάδιο της φετινής δράσης του Πανεπιστημίου Πατρών, με την περιγραφή του συνόλου των προσφερόμενων δράσεων και τα στοιχεία επικοινωνίας των υπευθύνων δράσης των Τμημάτων και των λοιπών δομών.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό των επισκέψεών σας στο Τμήμα Γεωλογίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη της Δράσης:

Παρασκευή Λαμπροπούλου, Επικ. Καθηγήτρια: 2610-99 7599, 6976437123, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτός της συγκεκριμένης δράσης, μέλη του καθηγητικού προσωπικού του Τμήματος επισκέπτονται και παρουσιάζουν την επιστήμη της Γεωλογίας σε ενδιαφερόμενα Λύκεια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Τέτοιες επισκέψεις οργανώνονται καθ'όλη τη διάρκεια του σχολικού/ακαδημαϊκού έτους μετά από συνεννόηση (Ν. Καζάκης, Επικ. Καθηγητής: 2610996294, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Ζ. Ρουμελιώτη, Αναπλ. Καθηγήτρια: 2610997262, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ετικέτες: Ανακοινώσεις