Τμήμα Γεωλογίας
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ηλεκτρονική Αξιολόγηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ": Εαρινό Εξάμηνο 2023-24

Διακρίσεις Μελών ΔΕΠ του Τμήματος

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε μια σειρά πρόσφατων διακρίσεων/βραβεύσεων μελών ΔΕΠ του Τμήματός μας, που επιβεβαιώνουν την ερευνητική δυναμική του:

  • Οι καθηγητές Δημήτρης Παπούλης και Κων/νος Νικολακόπουλος περιλαμβάνονται στην επικαιροποιημένη λίστα καθηγητών του Stanford (doi: 10.17632/btchxktzyw.6) με τους κορυφαίους/κορυφαίες επιστήμονες παγκοσμίως, με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους και στα ερευνητικά τους υποπεδία, ενώ το νέο μέλος ΔΕΠ του Τμήματός μας, Επίκ. Καθηγητής Νεραντζής Καζάκης, περιλαμβάνεται στην αντίστοιχη λίστα που συντάχθηκε με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου κατά το έτος 2022.
  • Ο Επ. Καθηγητής Υδρογεωλογίας Νεραντζής Καζάκης, έλαβε, επίσης, βραβείο για την επιστημονική του εργασία με τίτλο «TESTING AND APPLYING OPTIMAL MODFLOW CODES TO STUDY CONSTRUCTED WETLANDS HYDRODYNAMICS» στο πλαίσιο του συνεδρίου "International Conference on Development and Applications of Nuclear Technologies" που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία της Πολωνίας το Σεπτέμβριο του 2023.
  • Ο Αναπλ. Καθηγητής Σταύρος Καλαϊτζίδης βραβεύθηκε με το Organic Petrology Award της International Committee for Coal and Organic Petrology στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Joint 74th ICCP & 39th TSOP Meeting που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο του ΠΠ την εβδομάδα 17-25/9/2023. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται κάθε δυο χρόνια και αποτελεί αναγνώριση για τη σημαντική συνεισφορά στην επιστήμη της Οργανικής Πετρολογίας.
  • Ο Αναπλ. Καθηγητής Σταύρος Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει, επίσης, την προεδρία της ICCP (International Committee for Coal and Organic Petrology) για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το Τμήμα συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους για τις διακρίσεις τους.

Ετικέτες: Ανακοινώσεις