Τμήμα Γεωλογίας
Εκπαίδευση

Ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων στο πλαίσιο του μαθήματος "Παλαιοντολογια"

Εξέλιξη του έμβιου κόσμου - Παλαιοντολογία

Kαλωσορίζω τους φοιτητές του Β Εξαμήνου στο μάθημα «Εξέλιξη του έμβιου κόσμου - Παλαιοντολογία». Οι παραδόσεις για τη θεωρεία του μαθήματος θα ξεκινήσουν την Δευτέρα  28 Φεβρουαρίου 2022, και θα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα αργότερα και θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών. Οι φοιτητές  του Β εξαμήνου για να παρακολουθήσουν τις εργαστηριακές ασκήσεις καλούνται να δηλώσουν το όνομα τους στη σχετική λίστα, ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα Εclass.

Για τους φοιτητές Παλαιοτέρων Ετών που δεν έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την παρακολούθηση των εργαστηριακών ασκήσεων και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστήριο το τρέχον εξάμηνο παρακαλούνται να δηλώσουν το όνομα τους στη σχετική λίστα (Φοιτητές παλαιών εξαμήνων), ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα eClass..

Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του δεύτερου έτους σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών. Το φυλλάδιο των ασκήσεων του εργαστηρίου έχει ήδη εκτυπωθεί από το εκτυπωτικό κέντρο του Πανεπιστημίου και θα σας μοιραστεί στο πρώτο εργαστήριο.

Βήματα για την εγγραφή των φοιτητών του Β εξαμήνου και παρελθόντων ετών:

  1.  Μετά την επιτυχή είσοδο στην αντίστοιχη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα Eclass, επιλέγετe από τη λίστα Ενεργά εργαλεία στα αριστερά της σελίδας και στηην συνέχεια την επιλογή Ομάδες Χρηστών.
  2. Από τις εμφανιζόμενες ομάδες, επιλέγετε τη σχετική ομάδα και προχωράτε στην εγγραφή σε αυτή.
  3. Προσοχή σε περίπτωση μη εγγραφής, δεν θα έχετε την δυνατότητα λήψης σχετικών μηνυμάτων που αφορούν στην διδασκαλία του μαθήματος.

Γιώργος Ηλιόπουλος

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Προπτυχιακές σπουδές